top of page

Samenwerkingsovereenkomst tot 2018!


Sinds vrijdag 2 september 2016 heeft Hypnose Praktijk G.C.N. Brouwers er een samenwerkingspartner bij. Ik heb namelijk een overeenkomst tot 2018 weten te bereiken met opleidingsinstituut genaamd "Hypnosecursus.nl". Ik ga vanaf heden conversationele hypnose doceren ook wel Quantum hypnose genoemd.

Deze hypnosetechniek is o.a. geschikt voor: Accountmanagers, Verkopers, Leidinggevenden, Werkzoekenden, Politici, Marketeers, Helpdesk- en Service medewerkers. Eigenlijk voor iedereen die graag een charismatische uitstraling nastreeft en die anderen wil inspireren en motiveren moet boeiende speeches en/of verhalen. Uiteraard ook hypnotherapeuten die door middel van deze conversationele hypnose technieken in staat zullen zijn het therapeutisch effect en daarmee de resultaten te verhogen.

Hoewel het handig is om enige voorkennis te hebben van hypnose is dit geen voorwaarde. Iedereen, ongeacht het opleidingsniveau, kan en mag deelnemen aan deze intrigerende training die voor het eerst op zaterdag 5 november 2016 gegeven zal worden. Voor meer informatie omtrent de training of het willen deelnemen aan de training verwijs ik u naar de website te weten www.hypnosecursus.nl.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page