top of page

Hypnotic Beauty & Charisma Consulent


Hypnose Praktijk G.C.N. Brouwers heeft er opnieuw een mastertitel bij! Op 10 februari 2017 heb ik in Oosterhout tijdens de masterclass genaamd "Hypnotic Beauty & Charisma" de nieuwste trends en hypnose technieken geleerd ten aanzien van innerlijke schoonheid!

Door gebruik te maken van directe hypnose gewoon mooier en jonger worden, maar ook voor het vergroten van charisma. De hypnosetechnieken maken cliënten mooier en/of veel aantrekkelijker, jonger en echt charismatischer!

Onderzoek toont aan dat hypnose er voor kan zorgen om snel en gemakkelijk een vermindering in de lichaamsleeftijd van gemiddeld 11 jaar te effectueren.

Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat charisma tot uiting komt door middel van zes factoren die van nature al in mensen aanwezig zijn. Deze kunnen op snelle en eenvoudige wijze geactiveerd en versterkt worden door krachtige hypnosetechnieken, waarbij vooral de mind-body connectie wordt ingezet. Ik ben trots om vanaf nu een Hypnotic Beauty & Charisma consulent te zijn.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page